Okul duvarlarını tabloya çevirdiler

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye lisesi öğrencileri okullarının bahçe duvarlarını tablo gibi yaptı. Resim öğretmeni Yıldırım Alpaslan Şahin'in öncülüğünde bir araya gelen 20 öğrenci okullarını güzelleştirmek için kolları sıvarken çalışmaların eğitim yılı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mart 2015 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul duvarlarını tabloya çevirdiler

Burhaniye Lisesi'nden bir grup öğrenci, okul bahçe duvarlarını güzelleştirmek için kolları sıvadı. 8 öğrenci ile işe başladıklarını belirten resim öğretmeni Yıldırım Alpaslan Şahin, "İlk olarak Nadir Tolun İlköğretim Okulu Ana Sınıfının duvarlarına resim yaptık. Burada da 8 öğrenci ile okul duvarlarına resim yapmaya başladık. Şu anda öğrenci sayısı 20'yi geçti. Öğrenciler severek çalışıyorlar. Eğitim yılı sonuna kadar çalışacağız. Önümüzdeki yıl da bu çalışmaları sürdürmek istiyoruz. Bahçe duvarlarından sonra okulumuzun iç ve dışını da boyamayı hedefliyoruz. Burada çalışan çocuklarımızı ödül olarak pikniğe götüreceğiz" dedi.

Öğretmen Yıldırım Alpaslan Şahin ve öğrencilere teşekkür eden okul müdürü Cevdet Aksu da, "Öğrencilerimizin kabiliyetlerini öne çıkarmak istiyoruz. Okulun bahçe duvarlarına yapılan resimlerde bunların en güzel örneğidir. Öğrencilerimizin çalışmalarını destekliyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber