Yıpranma payı tiyatrosu daha ne kadar devam edecek?

Başbakan Erdoğan'ın 2014 yılı Mayıs ayında müjdesini verdiği yıpranma sözü hala haya geçmedi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 03 Mart 2015 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıpranma payı tiyatrosu daha ne kadar devam edecek?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçen yıl Sağlık Sen kongresine katılarak, sağlık personeline yıpranma payı müjdesi vermişti.

Verilen müjdenin üzerinden neredeyse bir yıl geçecek.

Sendikasından Müsteşarına, Bakan Yardımcısından Bakanına, tüm yetkililer yaklaşık bir yıldır "Şu bakanla görüştük, yıpranma yapı verilecek", "Üzerinde çalışıyoruz" gibi açıklamalar yapmaktadır.

Hiçbir alan araştırması yapmadan bir günde bu müjdeyi Başbakan Erdoğan'a verdirenler şimdi sürekli olarak "Çalışıyoruz" demektedir.

Yıpranma payının, üzerinde çalışma yapılacak bir yönü bulunmamaktadır. 5510 sayılı Kanuna yazılacak sadece bir iki satırlık maddedir.

Kimse tiyatro ile sağlık personelini kandırmaya çalışmasın...

"Bakanlıkta arkadaşlarımız bu konu üzerinde çalışıyor", "Çalışmalar devam ediyor" türü klişe laflar yerine artık gerçekten sıkıntı veren söz yerine getirilmelidir


İŞTE GEÇEN YILDAN BU YANA MEDYADA YER ALAN HABERLER

Memiş: 450 bin sağlık çalışanına yıpranma payı verilecek Müezzinoğlu: Yıpranma payı hükümetin gündeminde Sağlıkçıya yıpranma payı bu yıl çıkacak Sağlıkçılara 'yıpranma payı' için çalışmalar devam ediyor Sağlık çalışanlarına yıpranma ve lisans tamamlama müjdesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber