Atalay'dan Demirtaş ve Bahçeliye yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "AK Parti ne yaptı ki" şeklindeki açıklamalarını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasını eleştirdi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 03 Mart 2015 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atalay'dan Demirtaş ve Bahçeliye yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, muhalefetin Çözüm Süreci'ne yönelik tavrını eleştirerek, "Hepsinde bir bedbinlik gördüm. Hiçbirinde bir memnuniyet, barış için, gelecek için bir memnuniyet filan yok. Hepsi kendi açısından, HDP de dahil, bir memnuniyetsizlik içinde" dedi.

Atalay, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, seçim sürecinde yürütülecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin geleneğiyle kurumsal yapısıyla büyük bir parti olduğunu, verilen sözlerin tümünün tutulduğunu, seçim ortamı gereği vaatlerde bulunup unutmadıklarını kaydeden Atalay, yerel medya ile ilişkilerin iyi yürütülmesini, dürüst, açık, sağlıklı bir irtibatın kurulmasını, sosyal medya çalışmalarının kurumsal kimlikle yapılmasını istedi.

AK Parti'nin seçim kampanyasıyla ilgili bilgi veren Atalay, Türkiye'yi tam bir demokrasi şölenine çevireceklerini, şarkılarla filmlerle yeni sürprizler yapacaklarını, pozitif bir kampanya yürüteceklerini bildirdi.

Aday adaylarının değerlendirilmesi süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Atalay, bu kişilerle yüz yüze mülakatlar, illerde kamuoyu yoklamaları yapılacağını, ilk kez sivil toplum kuruluşlarının da görüşüne başvurulacağını, böylece hem teşkilatların hem de kanaat önderlerinin görüşlerinin alınacağını belirtti.

SON ÇALIŞMAYA GÖRE OY ORANLARI...

15 günde bir yaptırdıkları kamuoyu yoklamalarıyla ilgili de bilgi veren Atalay, yüzde 50 bandında bulunduklarını, son çalışmaya göre oy oranının yüzde 47,7 olduğunu bildirdi.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Çözüm Süreci ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Atalay, geçen hafta bu konuda önemli bir açıklama yapıldığını, gelinen safhada bunun kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber