Kavgaya müdahale eden polis vuruldu!

Batman'da meydana gelen iki ayrı kavgada 1'i polis 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2015 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kavgaya müdahale eden polis vuruldu!

Alınan bilgiye göre, ilk kavga Batman İluh Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir internet kafede iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada M.S. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken N.B. isimli bir polis ise ara sokaktan pompalı tüfekle ateş edilmesi suretiyle ayağından yaralandı. Yaralanan polis memuru N.B. ile M.S. olay yerine çağrılan acil 112 ekipleri tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Batman Cumhuriyet Mahallesi'nde ise iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 3 kişi yaralandı. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada M.Ş.Ö. göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanırken kimliği öğrenilemeyen iki kişi ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan M.Ş.Ö.'nün sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Öte yandan çıkan iki ayrı kavgada, kavgaya karışan çok sayıda kişi polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber