Belediyeye kızdı, yolu kapattı

Akçaabat ilçesinde, arsasında yapacağı ev için belediyenin zorluk çıkardığını belirten bir kişi, daha önce bağışladığını söylediği ve yol yapılan alanı demir çubuklarla çevirerek ulaşıma kapattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2015 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediyeye kızdı, yolu kapattı

Akçaabat ilçesinde, yolun kenarındaki arsasında yapacağı ev için belediyenin zorluk çıkardığını iddia eden bir kişi, evinin önünden geçen ve kendisine ait olduğunu söylediği yolu demir çubuklarla çevirerek trafiğe kapattı.

Adacık Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Ömer Meme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yol kenarındaki tek katlı evini yıkarak yerine yeni ev yapmak için belediyeye müracaat ettiğini belirtti.

Belediyenin, "yapılacak ev ile karayolu arasında mesafenin olması gerektiği" şeklinde bildirimde bulunduğunu aktaran Meme, "Ben zaten yol için arsamdan vermiştim, Şimdi ' daha içeriye çekileceksin' diyorlar. Bu durumda bina yapmak için yer kalıyor" dedi.

Bu durumda arsasının geriye kalan bölümünün bir işe yaramayacağını dile getiren Meme, " daha geriye çekilirsem arsamdan birşey olmaz. O zaman arsamın hepsini alsınlar" diye konuştu.

Meme, kendisinin de bu karar üzerine belediyeye tepki amacıyla daha önce yol için bağışladığı bölümü kapattığını belirterek, hakkını aramak amacıyla bunu yaptığını söyledi.

Mahalle muhtarı Mustafa Fındıkçı da yolla ilgili gerekli bilgileri ilgili makamlara ilettiklerini anlatarak, yolun açılması için yasal işlemlerin yapılmasını beklediklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber