Hava sıcaklıkları artıyor / Haritalı

Sıcaklıklar iç ve batı bölgelerde 3 ile 5 derece artacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Mart 2015 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hava sıcaklıkları artıyor / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevreleri ile akşam saatlerinde Trakya'nın yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur, Ardahan, Artvin il merkezi ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı bölgelerde 3 ile 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, diğer bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, güneybatı kıyılarda akşam ve gece saatlerinde kuvvetli (40-) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber