Eksi 2 derecede vali karşılama kuyruğu

Van Valiliği'ne atanan İbrahim Taşyapan, bugün kente gelip görevine başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mart 2015 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eksi 2 derecede vali karşılama kuyruğu

Vali Taşyapan için sıfırın altında 2 dereceye rağmen, kent protokolü ve Valilik personeli uzun kuyruk oluşturdu. Vali Taşyapan, "Burası Doğu Anadolu'nun incisi olan bir il. Buraya vali olarak atanmadan büyük onur duyuyorum" dedi.

Herkesle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçmek için ayrılan vali Taşyapan'a yaşlı bir kadın sarılarak Kürtçe sevgi gösterisinde bulundu. Vali Taşyapan da yaşlı kadını karşılıksız bırakmayarak bir süre sohbet etti.Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan vali Taşyapan, yeni görev yerinin hayırlı olmasını istediğini söyledi.

Vali Taşyapan, "Devletin merhametli yüzünü, güler yüzünü onlara göstererek kapalı kapılar ardında oturmadan, onlara kapımızı ve gönlümüzü her zaman açarak burada görev yapacağız. İnşallah bunları yapmanın gayretleri içinde olacağız. Bunları başarabilirsek buradan ayrıldığımız zaman buradaki görevimiz sona erdiği zaman huzur içerisinde olacağız. Vatandaşlarımızla bizi inşallah iyi olarak anacaklardır. Dileğimiz budur. Bu prensiplerle çalışacağız" diye konuştu.

Gülay KUYUCU/VAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber