Şehit pilot nişanlıydı, bu yaz evlenecekti

Şehit pilotun Bayrampaşa'daki evinde yas...

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mart 2015 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit pilot nişanlıydı, bu yaz evlenecekti

Konya'nın Ortakonak Mahallesi yakınlarında askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın Bayrampaşa'daki baba ocağına ateş düştü.

Türk Bayrağı'nın asılı olduğu acılı aile, cenazeyi teslim almak üzere Eskişehir'e gitti.

Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın nişanlı olduğu, bu yaz düğün yapılacağı öğrenildi. Bu arada, Şehit Mustafa Delikanlı'nın babası Mehmet Delikanlı, acı haberi alınca rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanesi tedavide tamamlanan acılı baba, askeri ambulans aracıyla evine getirildi. Şehit Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın cenazesinin yarın Ataköy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Hava Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan, mahalle muhtarı Hikmet Özbil, Delikanlı ailesine ait binanın önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Ben Mustafa'nın çocukluğunu bilirim. Babası da arkadaşım ancak şuanda kimse konuşacak durumda değil. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Rabbim silahlı kuvvetlerimize sabır versin. Babası hastanede tedavi görüyor. Zaten daha önce rahatsızlığı vardı. İlk önce Eskişehir'de gidecekler. Daha sonra burada Ataköy Camii'nde cenaze namazı kılınacak" dedi.

İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber