Başvuran tüm engelli öğretmenler atanacak

Atama bekleyen tüm öğretmen adayları atanacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mart 2015 09:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Başvuran tüm engelli öğretmenler atanacak

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüm engelli öğretmen adaylrının atanacağı müjdesini verdi.

Taş'ın yaptığı o açıklama:

"300 olarak belirlenen engelli öğretmen kontenjanı, Sayın Bakanımızın talimatıyla "başvuruların tamamı" şeklinde onaylandı. Hayırlı olsun.."

Engelli öğretmen alımı 2. aşama başvuruları başlıyor

546 engelli öğretmenin ataması gerçekleştirilecek

Bakan Avcı, engelli öğretmenlerin atamasına ilişkinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Daha önceki dönemlerde de engelli öğretmen atamalarını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu son dönemde yapılacağını ilan ettiğimiz 300 engelli öğretmen atamasının da müracaatlarını aldık. Bu müracaatlar sonucunda gördük ki toplam 546 engelli öğretmen adayımızın müracaatı var. Bunların tamamının atamasını yapacağız; ama bu sadece müracaatı olan engelli öğretmen adaylarıyla ilgili. 546 engelli öğretmen adayının tercihlerini aldık, onların atamalarını gerçekleştireceğiz. Diğer atamalarımızı da, Temmuz başında yapılacak KPSS'nin sonuçlarına göre ve emekli olan öğretmenlerimizin branşlarının dağılımına bakarak yapacağız."

Tüm engelli öğretmen adayları atanacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber