Erdoğan, Babacan ve Başçı ile görüşecek

Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı ve Başbakan Yardımcısının görüşme talepleri var. Amerika dönüşü kendileri ile oturup değerlendirmeleri yapacağız, konuşacağız. Gelecek ile ilgili neler yapılıp neler yapılamaz, belirlenmiş kesin tarih şuanda yok. Amerika dönüşünden sonra bu görüşmeyi yapacağız dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mart 2015 13:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Erdoğan, Babacan ve Başçı ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her şeyden önce şu anda dolar, avro, faiz bunları etraflıca ele aldığımızda karşımıza çıkan durum şudur: Bir defa burada faiz lobisinin malum bir çalışması var. Ortaya bazı iddialar atmak çok yanlıştır. Şunu açık ve net söyleyeyim: Şu anda özellikle faiz lobisi veyahutta dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler." dedi.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine Erdoğan, "Merkez Bankası Başkanı ve Başbakan Yardımcısının bu konu ile ilgili değil, genelleme ile ilgili talepleri var. Amerika dönüşü kendileri ile oturup değerlendirmeleri yapacağız, konuşacağız. Gelecek ile ilgili neler yapılıp neler yapılamaz, belirlenmiş kesin tarih şuanda yok. Amerika dönüşünden sonra bu görüşmeyi yapacağız" cevabını verdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber