Rektöre hırsız şoku

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2006 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde kimliği belirsiz bir hırsız, Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Semra Ülkü'nün evine girerek altın kolye, bilezik ve 50 YTL'sini çaldı. Prof. Dr. Ülkü'nün oğlu ve geliniyle eve geldiği sırada, hırsız balkondan atlayarak kaçtı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Bostanlı 2014/1 sokak 15 numarada meydana geldi. Kimliği belirsiz bir hırsız, Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Semra Ülkü'nün zemin katta bulunan dubleks apartman dairesinin kapısını zorlayarak içeriye girdi. Alt katı dolaştıktan sonra üst kata çıktığı belirlenen hırsız, yatak odasında bulunan Prof. Dr. Ülkü'ye ait iki altın kolye, bir altın bilezik ve 50 YTL'yi aldı.

EVE DÖNÜŞTE HIRSIZLA KARŞILAŞTI

ABD'de yaşayan oğlu Sezer Ülkü, gelini Lorin Ülkü'yle bir süre dolaştıktan sonra eve dönen Prof. Dr. Semra Ülkü'nün kapıyı açtığı sırada hırsız, üst kat balkondan atlayarak kaçtı. Evine hırsız girdiğini farkeden Ülkü, polis ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerin çevre sokaklarda yaptığı aramalara rağmen hırsızın izine raslanmadı. Olaydan sonra büyük şok yaşayan Prof. Dr. Semra Ülkü, Bostanlı Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.

YAŞANANLAR ÜZÜCÜ

Hırsız şokunun ardından toparlanmaya çalışan Prof. Dr. Semra Ülkü, yaşananların üzüntü verici olduğunu söyleyerek, ?Türkiye'ye, vatandaşlarımıza yakışmayacak bir durum. Ekonomik zorluklar insanları zor durumda bırakabilir, ama hırsızlıklar bunlarla savunulamaz. Gerekli önlemlerin biran önce alınmasını bekliyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber