Facebook'tan nostalji uygulaması

Sosyal ağ Facebook 'On This Day' adını verdiği ve geçmiş yıllarda o gün ne paylaşıldığını gösteren yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

Haber Giriş : 25 Mart 2015 22:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Facebook'tan nostalji uygulaması

Zaman zaman yeni özelliklerle kullanıcılara farklı hizmetler sunan Facebook, üyelerinin bir yıl önce ne paylaştığını gösteren bir fonksiyonu devreye almaya hazırlanıyor. Firmanın 'On This Day' adını verdiği özel sayfada üyenin geçmiş yıllarda o gün paylaştığı içerikler görüntüleniyor. Her üyenin sadece kendi içeriklerini görebildiği sayfada, geçtiğimiz yıllarda o gün hangi içerikleri paylaştığı görülüyor.

Örneğin üye 5 yıldır Facebook'ta ise bu yıllar içinde o gün hangi içerikleri paylaştığını görebiliyor. Aynı zamanda haber akışında da görüntülenen bu özel sayfadaki içerikler üyeler tarafından istenirse arkadaşlarıyla da paylaşılabiliyor.

Şimdilik test aşamasında olan ve Türkiye'de kullanılamayan özelliğin önümüzdeki günlerde hem internet hem de mobil uygulama sürümlerinin dünya çapında herkese sunulacağı açıklandı. Konuyla ilgili içerikler Facebook'un 'On This Day' sayfasında görüntülenecek.

Al Jazeera

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber