Apple yeni beta sürümü ile neler değişti?

Apple yaklaşık iki hafta önce iOS 8.3'ün betasını herkese açtı. Daha fazla bekletme yapmadan 8.3 beta 4'ü kayıtlı kullanıcılar ve geliştiriciler için yayınladı.

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 26 Mart 2015 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Apple yeni beta sürümü ile neler değişti?

12F5061 yapı numaralı yeni yazılım paketi OTA yoluyla veya iOS Geliştirici Merkezi'nden indirilebilir. Apple ayrıca Xcode 6.3 beta 4'ü de yayınladı.

Önceki 8.3 betalarında yeni emoji seçenekleri işletim sistemine dahil edildi. Ayrıca kablosuz CarPlay bağlantısı, Google'ın 2 adımlı doğrulaması, Çin UnionPay ağı için ApplePay desteği, Siri için Türkçe ve farklı birkaç dil desteği, mesajlar için filtreler, Safari'de boşluk tuşunda yapılan değişim gibi birçok yenilik iOS 8.3'te bulunuyor.

iOS 8.3 beta 4'teki farklılıklar nedir?

iCloud Fotoğraf Arşivi: iCloud Fotoğraf Arşivi için beta etiketi yeniden kaldırıldı. Geçmiş 8.3 betalarında da beta etiketi çıkarılmış ama sonradan tekrar dahil edilmişti. Nihai sürümde servisin betada kalıp kalmayacağı belli değil.

Mesajlar filtresi: Bir önceki betada arkadaşlardan ve yabancılardan gelen mesajlar diye mesaj uygulamasına iki tane kategori eklendi. Beta 4'te bir kullanıcının iletişim listesinde olmayanlar kişiler tarafından gönderilen mesaj kategorisi yeniden adlandırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber