Öğretmen, köyün çehresini değiştirdi

Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı Yapağılı İlkokulunda görev yapan Abubekir Sezer, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2015 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen, köyün çehresini değiştirdi

Erzurum kent merkezine 69, ilçe merkezine ise 13 kilometre uzaklıkta bulunan Yapağılı köyünde tek başına öğretmenlik yapan Abubekir Sezer, birleştirilmiş sınıfta 15 öğrencisine büyük bir fedakarlıkla eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor. 3 yıldır aynı köyde görev yapan okulun hem müdürü, hem öğretmeni hem de hizmetlisi olan Abubekir Sezer, sosyal medyada ve kurduğu internet sitesi aracılığıyla öğrencilerine ve okula ciddi destekler almayı başardı.

Kendi imkanlarıyla kurduğu http://yapagiliilkokulu.meb.k12.tr/ internet sitesinde hem köyle ilgili bilgiler veren hem de okulla ilgili faaliyetlerini duyuran Abubekir Sezer, sosyal medya aracılığıyla kendisine destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Köydeki öğrenci velileriyle büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını dile getiren Özcan, önemli gün ve haftarlarda okul olarak yaptıkları faaliyetlere köy halkının da yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Velilerin okulun her türlü ihtiyacını giderme noktasında kendisine destek sağladığını belirten Abubekir Sezer, bahar mevsimi öncesi okulda bahar temizliği yaptıklarını ve bütün öğrenci velilerinin bu çalışmada yanlarında yer aldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber