Ankara'da dolu yağışı etkili oldu

Başkent'te aniden bastıran doluya cadde ve sokaklarda yakalanan vatandaşlar saçak atlarına sığındı. Anın tadını çıkaran bazı vatandaşların selfie çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2015 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'da dolu yağışı etkili oldu

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağış Ankara'da da etkisini sürdürdü. Öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış ilerleyen saatlerde kendini dolu olarak gösterdi. Doluya dönüşen yağış nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü. Dolu nedeniyle araçlar ve ağaçlar zarar gördü. Dolu yağışı sırasında trafikte kısa süreli aksama yaşandı.

DOLUYA ALDIRMADAN SELFİE ÇEKTİ

Ani bastıran dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığındı. Bazı vatandaşlar yağan doluya aldırmaksızın anın tadını çıkarırken, bazılarının ise selfie çekerek anı ölümsüzleştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Yağış aralıklarla devam ediyor.

Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşandı.

Ankara'da iki gündür etkili olan sağanak yağış, bazı evlerin alt katlarını su basmasına neden oldu. Keçiören Kamil Ocak Mahallesi Kamil Ocak Sokak'ta bir binanın alt katı yağış nedeniyle su ile doldu. Bina sakinleri yetkilerden yardım istedi.

Öte yandan yağış nedeniyle, cadde ve sokaklarda olumsuz etkilendi. Araçlarla su ile dolan yollarda zorlukla ilerledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber