Paralelden polis koleji öğrencilerine namaz yasağı

Polis koleji öğrencileri dindar geçinen paralel yapının kirli oyununu deşifre etti. Örgüt kontrolündeki öğrencilere son 5 yıldır polis okullarında 'Amerikan ajanı var' diye mescitte namaz kılmayı yasaklamış. Yerine "Üç nokta namazı" kılmaları talimatı vermiş.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 31 Mart 2015 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Paralelden polis koleji öğrencilerine namaz yasağı

17 ve 25 Aralık'ta hükümete darbe planlayan paralel yapının Türkiye üzerinde oynadığı tüm oyunlar bir bir deşifre oluyor. Özellikle emniyet teşkilatının her noktasına sızan paralel yapının, polis kolejlerinden itibaren gençleri nasıl bir kıskacın ve kirli oyunun içerisine çekmek istediği artık ortaya çıktı. Paralel yapı soruşturmasını yürüten polis birimlerine tanık olarak ifade veren genç polis adayları paralel yapının polis kolejlerinde neler yaptığını bir bir anlattı. 17 ve 25 Aralık operasyonları öncesinde polis kolejlerini kendi kontrolünde tutan paralel örgüt son 5 yıldır kendilerine bağlı öğrencilerin mescitlerde namaz kılmasını yasaklamış.

DEŞİFRE OLDUN BİZDEN DEĞİLSİN!

Mescite inerek namaz kılmak isteyen öğrencilere "Mescit'te Amerikan ajanları var" diyerek yasak konulmuş. Gözlerle "Üç nokta namazı" kılmaları talimatını vermiş. Mescit'te namaz kılan öğrenciler ise "Siz artık deşifre oldunuz. Bizden değilsiniz" diyerek dışlanmış. Paralel yapının buradaki asıl hedefi kendisine bağlı polis adaylarını saklamaktı.

MUMSEMA (ÜÇ NOKTA) NAMAZI NEDİR?

Hastalık halinde ayakta namaz kılamayan bir kişinin oturarak gözleriyle kıldığı namaz anlamına gelir. Rükü veya secde etmeye gücü yetmeyen kimse ima ile namazı kılabiliyor. Namazda rükü ve secde yerine başla işaret ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber