Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Sıcaklıkların iç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Mart 2015 09:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin genelinde aralıklarla beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların İzmir, Manisa ve Aydın ile öğle saatlerinden itibaren Muğla ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların İzmir, Manisa ve Aydın ile öğle saatlerinden itibaren Muğla ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber