OKS'de açık kalan kontenjanlar için başvurular 7-13 Ağustos'ta

Haber Giriş : 05 Ağustos 2006 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) 1. Yerleştirme sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan adayların kayıt için başvuru süresi dün sona erdi

Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) 1. Yerleştirme sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan adayların kayıt için başvuru süresi dün sona erdi. Kesin kayıtların tamamlanmasından sonra kayıt yaptıran öğrenci sayısıyla varsa açık kalan kontenjan sayılarını gösteren belgeler yarın http://sinavlar.meb.gov.tr internet adresinden yayınlanacak.

1. Yerleştirme sonucunda açık kalan kontenjanlara, sınavda OKS-TM veya OKS-MF puan türlerinden 160 ve üstü puan almasına rağmen tercih ettiği okullardan herhangi birini kazanamayanlar, kesin kayıt hakkı kazandığı halde kaydını yaptırmamış olanlar ve kesin kayıt yaptırdığı halde 29 Temmuz - 4 Ağustos 2006 tarihleri arasında kaydını sildirerek sisteme işletenler başvuruda bulunabilecek. Bu amaçla yapılacak 2. Yerleştirme için 7-13 Ağustos 2006 tarihleri arasında başvuru alınacak.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber