Kanal D'ye çıkan Müezzinoğlu'na tepki

Kanal D'ye çıkan Sağlık Bakanına, Ak Partililer tepki gösterdi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Nisan 2015 00:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kanal D'ye çıkan Müezzinoğlu'na tepki

Salı günü yaşanan elim olayda, 2 terörist, Berkin Elvan savcısı Kiraz'ı rehin almış ve başına silah dayalı fotoğrafı basına servis etmişti.

Terörün propagandasına hizmet edilmemesi için bu fotoğrafın yayınlanmaması talep edilmesine rağmen Aydın Doğan medyası, fotoğrafı ilk başta medya yarışında geri kalmamak saikiyle yayımlamış olsa da, fotoğrafı gün boyunca yayımlamaya devam etti ve aynı fotoğraf Çarşamba günkü Aydın Doğan gazetelerinin ilk sayfalarında yer aldı.

Bu nedenle de başta Kanal D ve Hürriyet olmak üzere Aydın Doğan medyasının bir çok temsilcisi şehit savcı'nın bugünkü cenaze törenine alınması.

Doğan medya grubu ise bugün bir açıklama yaparak hata yaptıklarını kabul etti ve terörist saldıra meşruiyet sağlayacak twet'ler atan Mirgün Cabas iki gün izne ayrıldı.

İşte böyle bir günde, Kanal D'ye çıkan Sağlık Bakanına, twiter'daki Ak Partililer tepki gösterdi.

Tayyip Erdoğan'ın basın konuşmalarını yazan ve şuan milletvekili adaylığı için istifa eden Aydın Ünal tepkisini şu sözlerle ortaya koydu...

"Sayın Bakan Müezzinoğlu ve danışmanları belli ki gazete okumadıkları gibi Sn. Cumhurbaşkanı ve Sn. Başbakanı da dinlemiyorlar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber