ÇAYKUR işçi alımında 2. gün yoğunluğu!

Kurumun dün itibariyle 3 bin 500 mevsimlik işçi alınacağını duyurması üzerine, İŞKUR Rize İl Müdürlüğüne gelerek müracaat eden vatandaşlar, ikinci günde de yoğunluğa neden oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2015 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÇAYKUR işçi alımında 2. gün yoğunluğu!

ÇAYKUR'un Rize, Artvin ve Trabzon'daki birimlerinde çalıştırılmak üzere dün itibariyle 3 bin 500 mevsimlik işçi alınacağını açıklaması üzerine, İŞKUR İl Müdürlüğüne gelen vatandaşlar, ikinci günde de uzun kuyruklar oluşturdu.

Söz konusu işçi alımına ilişkin İŞKUR'un ilçelerde de irtibat büroları kurmasına rağmen, kurumun İl Müdürlüğüne gelen vatandaşlar, yoğunluğa neden oldu.

Kent merkezindeki bir işhanında yer alan kuruma müracaat etmek isteyen vatandaşların oluşturduğu kuyruk, dışarıya kadar uzadı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren iş başvuru için gelen vatandaşların işlemleri, 15'er kişilik gruplar halinde yapılmaya devam ediliyor.

- "İnternet üzerinden başvurulara ilgi yok"

İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, yaptığı açıklamada, yoğunluğun ikinci günde de devam ettiğini anlatarak, kısa sürede bu işi tamamlamayı amaçladıklarını söyledi.

Sürecin bu şekilde olacağını tahmin ettikleri için daha önceden önlemlerini aldıklarını dile getiren Kiraz, internet üzerinden de başvuruların alınmasına rağmen vatandaşların buna ilgi göstermeyerek başvurularını elden yaptıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber