Vekilden çocuk yuvasına şok baskın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2006 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, 6-12 yaş arası kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların bulunduğu Alibey Çocuk Yuvası'na ani baskın yapan AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, incelemeler sırasında karşılaştığı manzara karşısında şok olduğunu, soruşturma açılması için rapor hazırlayacağını bildirdi.

Ayvalık İlçesi'ne incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ilk olarak Ayvalık Alibey Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Çocuk yuvasının bakımsızlığı dikkatini çeken Aydınlıoğlu, gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Yurt tuvaletlerinin kapılarının kırıklığı, pisliği, bazı kapıların hasarlı olduğunu gören milletvekili, eksik personel yüzünden aksayan işleri yerinde tespit etti. Milletvekili Aydınlıoğlu, karşılaştığı durumu belirten bir rapor hazırlayacağını ve konuyla ilgili soruşturma açılması için gerekli makamlara bilgi vereceğini bildirdi.

Ayrıca yurt onarımı için 100 bin YTL paranın da Balıkesir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde hazır bulunduğunu ve kurumun onarım masrafları için en kısa sürede ihaleye çıkılacağını bildiren Aydınlıoğlu, tespit ettiği eksikliklerinin kısa sürede tamamlanması için talimat verirken, önümüzdeki günlerde kurumda tekrar incelemelerde bulunacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber