Ağrı kesici verilip gönderilen hastanın apandisti patladı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, kasık ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede ağrı kesici iğne yapıldıktan sonra gönderildiği iddia edilen hastanın, apandistinin patlamış olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2015 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağrı kesici verilip gönderilen hastanın apandisti patladı!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarı Çiyanlı köyünde yaşayan Tolga Topalak (19), şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle dedesi Yusuf Topalak tarafından geçen cumartesi günü Kadirli Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. İddiaya göre, acil serviste görevli doktor tarafından muayene edilen genç, ağrı kesici iğne yapılıp evine gönderildi. Aynı gün ağrıları daha da şiddetlenen genç yine ağrı kesici hap içti. Aradan geçen iki gün zarfında ağrıları bir türlü dinmeyen ve gittikçe kötüleşen Tolga Topalak'ı yine dedesi Yusuf Topalak Kadirli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'ne getirdi. Burada yapılan muayene sonrası ameliyata alınan gencin apandistinin patlamış olduğu ortaya çıktı.

Kadirli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde ameliyat olan Tolga Topalak'ın dedesi Yusuf Topalak, ameliyata giren doktorun kendisine "-Hastanızı bugün de getirmeseydiniz kaybedebilirdiniz. Apandisti daha önce patlamış. Enfeksiyon tüm vücudu sarmış-" dediğini söyledi.

Tolga Topalak'ın tedavisi sürerken, konuyla ilgili Kadirli Devlet Hastanesi yetkilileri açıklama yapmak istemedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber