Yalçın: Memur-Sen ailesi her zaman halkın yanında

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: - "Memur-Sen ailesi her zaman halkın yanında, hakkın yanında, çalışanın yanında, emekçi kesimin yanında oldu, hepsinde 'kral çıplak' diyerek milletin yanında olduğunu gösterdi"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2015 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yalçın: Memur-Sen ailesi her zaman halkın yanında

Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Memur-Sen ailesi her zaman halkın yanında, hakkın yanında, çalışanın yanında, emekçi kesimin yanında oldu, hepsinde 'kral çıplak' diyerek milletin yanında olduğunu gösterdi" dedi.

Yalçın, Giresun Uygulama Oteli'nde düzenlenen Eğitim-Bir Sen Giresun Şubesi Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Memur-Sen'in her geçen gün daha da büyüdüğünü belirtti.

Memur-Sen'in, "adam gibi sendikacılık" yaptığını dile getiren Yalçın, "Bu ülkede adam gibi sendikacılık varsa, birileri adam gibi duruyorsa o Memur-Sen'dir, Memur-Sen'e bağlı sendikalardır. Memur-Sen kuruş değil, duruş sendikacılığı yapmaktadır. Bugün kazanılan haklar, yaşanan süreçlerde halkın yanında yer almamız, bizim sendikacılığımızı en iyi şekilde özetlemektedir" diye konuştu.

Yalçın, Türkiye'de son 10 yılda 7 darbe girişimi olduğunu kaydederek, "Yaşanan süreçlerde her zaman Memur-Sen vardı. Sağduyuyu seslendiren Memur-Sen. Tamamında, Memur-Sen ailesi her zaman halkın yanında, hakkın yanında, çalışanın yanında, emekçi kesimin yanında oldu, hepsinde 'kral çıplak' diyerek milletin yanında olduğunu gösterdi. Tıpkı kazanımların tamamının altında imzamız olduğu gibi" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber