Kalp krizi geçirip kaza yapan komiser öldü

Mersin'de komiser yardımcısı 42 yaşındaki Secaattin Kutlay Dinçel, motosikletiyle giderken kalp krizi geçirip elektrik direğine çarptı. Dinçel, götürüldüğü hastane yaşamını yitirirken, olay yerinde kalan motosikleti hırsızlar tarafından çalındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Nisan 2015 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalp krizi geçirip kaza yapan komiser öldü
Tarsus İlçesi'nde oturan Mersin Emniyet Müdürlüğü Karacailyas Polis Merkezi'nde görevli komiser yardımcısı Secaattin Kutlay Dinçel, 33 NTJ 66 plakalı motosikleti ile görev yaptığı Mersin'e gitmek üzere Tarsus'tan yola çıktı. Dinçel, iddiaya göre saat 01.30 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Zeytinli Bahçe Kavşağı'nda kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan motosiklet, elektrik direğine çarparak durabilirken, ağır yaralanan 2 çocuk babası Dinçel, ambulansla götürüldüğü Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

EŞİNİ TABUTUNA SARILARAK UĞURLADI

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un da kayınbiraderi olan Secaattin Kutlay Dinçel'in cenazesi, hastane morgundan alındıktan sonra tören için Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Meslektaşları tarafından musalla taşına konulan Dinçel'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılan eşi Sevilay, tabutu öpüp göz yaşlarına boğuldu. Dinçel'in özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törene Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'un konuşması ile devam eden törende milletvekili Uzun gözyaşlarına boğuldu. Vaiz Mikail Tayşanlı'nın cenaze namazını kıldırmasının ardından polisler tarafından omuzlara alınan Secaattin Kutlay Dinçel'in cenazesi göz yaşları arasında toprağa verildi.

MOTOSİKLETİ ÇALINDI

Öte yandan kaza sonrası inceleme yapan polis, Secaattin Kutlay Dinçel'in motosikletinin de olay yerinde olmadığını fark etti. Yapılan çalışmalarda Dinçel'in motosikletinin, kazanın hemen ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, olay yerinden çalındığı belirlendi. Polis, hırsızın eşkalini belirlemek için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber