8 yaşındaki Yağmur mücadeleyi kaybetti

Gaziantep'te sokakta oyun oynarken başına isabet eden serseri kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Nisan 2015 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
8 yaşındaki Yağmur mücadeleyi kaybetti

İlkokul öğrencisi Yağmur Yıldız, geçen Pazar günü Gaziantep Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki evlerinin sokağında oyun oynadığı sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle ağır yaralandı.

Minik Yağmur, yoğun bakıma alındığı özel hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın Salı sabah hayatını kaybetti. Kızlarının ölüm haberini alan Nilgün ve Şaban Yıldız çifti hastanede sinir krizi geçirdi. Yağmur'un ölüm haberini alan yakınları ise Yıldız çiftinin evine geldi. Hastanenin morgundan alınan Yağmur'un cesedi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

Başka ailelerin canı yanmaması için yasal cezaların arttırılmasını isteyen Yağmur'un dayısı Ahmet Karabıyık, "Devletimizin bu tür durumlara çözüm bulmasını istiyoruz. Bugün benim canım yandı, yarın başkasının canı yanacak. Bugün bir ocak yıkıldı. 5 dakikalık bir haz için bugün bir ailenin hayatı mahvoldu" dedi.

Polis, Yağmur'un ölümüne yol açan şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

8 yaşındaki Yağmur maganda kurşunu kurbanı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber