Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ihale süreci bitiyor

"Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ihale sürecinin son aşamasına geldik. 4 Mayıs itibarıyla son teklifleri alacağız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2015 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ihale süreci bitiyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, alkol ve madde bağımlılığı konusunun bugün gelişmiş ülkelerin de temel sorunlarının başında geldiğini söyledi.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM) ile Kardiyovasküler Cerrahi bölümü açılışlarını gerçekleştiren Müezzinoğlu, kişilerin hem ruhen hem fiziken hem de sosyal yönden sorunlar yaşayabileceğini ifade etti.

Müezzinoğlu, insanların sorunlar yaşamasının doğal olduğunu belirterek, "Alkol ve madde bağımlılığı konusu, bugün gelişmiş ülkelerde dahi temel sorunların başında geliyor. Burada açılan AMATEM birimi de hizmete başladı. Genel Sekreterliğimize ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra hastane bahçesini gezen Müezzinoğlu, burada sigara içen Birsen Zaralı ile bir süre sohbet etti. Zaralı'ya ''Çalışmalarımızdan memnun musunuz?'' diye soran Müezzinoğlu, yapılanlardan memnun oldukları yanıtını aldı.

Zaralı'ya "Ben memnun değilim ama neden biliyor musun? Çünkü sen sigara içiyorsun" diyen Müezzinoğlu, sigarayı bırakacağı sözünü veren kadına bir kağıt imzalatarak, sigara paketini elinden aldı.

- Tekirdağ Şehir Hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AA muhabirinin "Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde son aşama nedir?" sorusu üzerine, ihale sürecinde son aşamaya geldiklerini bildirdi.

Müezzinoğlu, "4 Mayıs itibarıyla son teklifleri alacağız. Sonra da o teklifleri değerlendirerek kararımızı vereceğiz. İnşallah, 15 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla süreçleri bitirmeyi ve sonra da yüklenici firmaya inşaata başlaması talimatını vereceğiz. Şu andaki hedefimiz 15 Mayıs itibarıyla ihale süreçlerini bitirip yüklenici firmayı netleştirip yüklenici firmaya da işin startını vermek" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra yapımı devam eden 200 yataklı yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin inşaatında da incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber