Arınç: Keşkek yedin mi için rahat

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, büyükşehir yasasıyla mahalle statüsüne kavuşan köylerden Büyüksümbüller'deki hayır yemeğine katıldı. Siyasetteki başarısının sırrının keşkek olduğunu söyleyen Arınç, "Keşkek yedin mi için rahat" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mayıs 2015 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arınç: Keşkek yedin mi için rahat

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı etkinliğe gelişinde yoğun ilgiyle karşılanan Arınç, kahvede vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet sırasında hayır yemeği menüsünde yer alan keşkek ile ilgili bir sırrını veren Arınç, şunları söyledi:

"Büyüksümbüller Mahallesi'nin hayrına hoş geldiniz. Yemek de verecekler üstelik. 15 kazan keşkek var. Keşkek yiyen güçlenir. Ben Meclis Başkanlığı'na aday olduğum zaman 'Bende keşkek gücü var' dedim. Keşkek gücü bütün güçleri altüst etti. 385 oy ile TBMM'ye başkan oldum. Keşkek yedin mi için rahat. Vücudun sağlam, aklın zinde olur. Hele hele adaylarımızın keşkek yemesi, inşallah 8 Haziran'da hepsini milletvekili olarak görmeyi nasip eder."

Büyüksümbüller Camii'nde öğle namazı kılıp mevlidi dinleyen Arınç, cami avlusunun içine ve dışına kurulan sofralarda hayır yemeğinde dağıtılan etli nohut, cacık, pilav ve keşkekten oluşan menüden aldı. Buradaki konuşmasında seçimden Ak Parti'nin iktidar olarak çıkacağı görüşünü savunan Arınç, şunları söyledi:

"Milletimiz hizmet edeni takdir eder. Milletimiz kendisine kol uzatanı, el uzatanı, arkasını sıvazlayanı, sofrasına ortak olanı ve derdini paylaşanı hiçbir zaman unutmaz. Eğer hükümetimiz istikrarlı ve güçlü olmasaydı, bu hizmetlerin hiçbirini yapamazdık. Allah'a hamd ediyoruz. Hükümetimizin başarılı olduğuna inanıyoruz. Bu bizim kanaatimiz değil, sizin kanaatiniz. Çünkü 2011 seçimlerinde bu hükümete yüzde 50 oy desteği verdiniz. Bir sene bile olmadı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu hükümetin 12 yıllık başbakanını daha birinci turda Cumhurbaşkanı seçtiniz. Bize güveninizin devam ettiğini düşünüyorum."

Başbakan Yardımcısı Arınç, hayır yemeğinin ardından AK Parti İl Başkanlığı'nın İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Arınç, buradaki konuşmasında da "Manisa'nın en güzel en ulaşılabilir en merkezi yerinde en güzel en nezih yerinde AK Parti İl Seçim koordinasyon merkezini açıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti tek başına tekrar iktidar olacak. Buna en büyük katkıyı Manisa'mız sağlayacak" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında partilileri uyaran Arınç, "Allah sizlere çalıştığınızın karşılığını veriyor. Yan gelip yatmakla iş başarmak mümkün değil. Biz hamdolsun 13 yıldır tek başımıza iktidardayız. Her seçimden başarıyla çıkıyoruz. Milletim bana yüzde 50'yi verdi; 3 sene 4 sene evvel. Şimdi biz yüzde 50'nin üstüne talibiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber