Konutta bahar rüzgarı

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 04 Mayıs 2015 09:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Konutta bahar rüzgarı

SEDA TABAK

İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla hızlı bir giriş yaptı. Sektörü 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde canlı tutmak isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Bu hareketli günleri kampanyalarla satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgarıyla başlamış oldu. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, "kira öder gibi" sistemini de etkin kullanıyor.

VADİŞEHİR

IrmakGrup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor.

AVRUPARK BAHÇEKENT

11 Nisan'da satışa çıkan Avrupark Bahçekent'ten avantajlı fiyatlarla ev alma imkanı mayıs ayı boyunca sürecek. Emlak Konut GYO ortaklığında Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen proje, 21 blokta 1.394 konuttan oluşuyor. Avrupark Bahçekent'te 1+1'den 4+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Avrupark Bahçekent'te yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatı 170 bin liradan başlıyor. Avrupark Bahçekent'te tüm konutların yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığını belirten Pala, projede yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu açıkladı.

İŞ& ALTINHAS -KASABA

İstanbulÖmerli'de yer alan ve ilk etabı 2003 yılında teslim edilen projenin 3. etabında sekiz ayrı tipte 156 konut yer alıyor. Geniş bahçe alanlarının öne çıktığı projede fiyatlar 715 bin liradan başlarken, lansman kampanyasında yüzde 35 peşin 24 ay vade faksız ödeme seçeneği mevcut.

İHLAS YAPI BİZİM EVLER

Ispartakule'ninen büyük projesinde inşaat hızla ilerlerken, yüzde 5 peşinat, yüzde 1 KDV fırsatıyla daire sahibi olmak mümkün. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılırken, firma bünyesinde 12 ay vade farksız ödeme seçeneği mevcut. En düşük daire fiyatının 407 bin lira olduğu projedeki ticari ünitelerin satışları da 560 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor.

LOKUM REZİDANS

DKY inşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçirilecek Lokum Rezidans 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Lokum Rezidans'ta bin 772 TL'den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olmak mümkün gözüküyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim, 36 ay yüzde "0" faiz oranı ve bin 772 TL'den başlayan taksitlerle rezidans keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor.

SİNPAŞ AQUA CİTY

Sinpaş Yapı'nın, Ege'nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity Denizli'de yüzde 15 indirim kampanyası başlatıldı. 1+1'den 4+1'e kadar 5 farklı yaşam seçeneği bulunan projede AquaBeach, AquaMansion ve AquaHomes&Gardens'tan oluşan projenin dördüncü yaşam konsepti olan AquaTowers'da Denizli'nin en yüksek ve en prestijli kuleleri yer alacak.


DUMANKAYA RİTİM İSTANBUL

Dumankaya'nınAl Mazaya ile birlikte gerçekleştirdiği karma projede inşaat ve satış süreci devam ediyor. Maltepe'de konumlanan Prens Adaları manzarası da olan projedeki dairelere sıfır peşinat, yüzde 12 indirim veya 60 ay sıfır faizle sahip olmak mümkün.

DAP YAPI - İSTMARİNA

EmlakKonut GYO ve Dap Yapı tarafından Kartal sahilinde yükselen İstMarina'da sıfır faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriliyor.

SUR YAPI PROJELERİ

Güneşli'deMirage Rezidans ile Sultanbeyli'de İlkbahar projelerinin inşaatına başlayan Sur Yapı, lansman dönemine özel yüzde10 indirim yaparken, peşin ödemelerde ve banka kredili ödemelerde lansman indirimine ek olarak yüzde 10 indirim fırsatı daha sunuyor.

EGEYAPI GROUP -PEGA KARTAL

İçerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 7 aya girilirken yüzde 1 KDV avantajı ve kira değeri kadar firma desteği ile başlatılan kampanya büyük ilgi gördü. Projede 380 bin liraya satılan bir dairenin kampanya kapsamında alıcılara 247 bin liraya malolması mümkün.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber