'Pensilvanya'ya karşı mert ve dik duracağız'

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: -"Milletle beraber, zalimlere bu millete tuzak kuranlara karşı, Pensilvanya'ya karşı mert ve dik duracağız. Bu milletin hak ve hukukunu inşallah hiç kimseye yedirmedik, yedirmeyeceğiz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2015 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Pensilvanya'ya karşı mert ve dik duracağız'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletle beraber, zalimlere bu millete tuzak kuranlara karşı, Pensilvanya'ya karşı mert ve dik duracağız. Bu milletin hak ve hukukunu inşallah hiç kimseye yedirmedik, yedirmeyeceğiz" dedi.

Müezzinoğlu, Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonunu ziyaret ederek, federasyonun genel başkanı Yüksel Özkan ile bir araya geldi. Ardından Bakan Müezzinoğlu, merkez Yıldırım ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, büronun, devletin ve milletin kaderi adına, 7 Haziran akşamı kutlayacakları bayram adına hayırlı hizmetler yapmasını temenni ettiğini söyledi.

Yeni bir bayramın arifesinde olduklarını belirten Müezzinoğlu, "El birliği, gönül birliği ile tüm Bursalıları kucaklayarak hangi yaşam tarzının mensubu, hangi hayat felsefesinin mensubu olursa olsun Bursamıza Türkiye'nin hangi bölgesinden gelirse gelsin Balkanlar'ın hangi köşesinden gelirse gelsin bir medeniyetin başkentine büyük Türk milletinin başkentinden inşallah bu millete 7 Haziran'da yeniden bir bayram yaşatmanın arifesinde, hazırlığındayız" diye konuştu.

Bu millete borçlarının olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu millete karşı sorumluluğumuz var. Bu vatana borcumuz var. Bu al yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalanması için borcumuz var. Bu milleti daha iyi günlere taşımaya sözümüz var. 'Muhtar bile olamassın' denilen Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurun başkanı yapan bu millete borcumuz var. Bu millete borçluyuz. Bu millete tuzak kuranlara bedel ödetmek gibi bir görevimiz ve sorumluluğumuz var. Bu millete çok ağır bedeller ödettiler, çok zulüm ettiler. O zalimlere zulüm edenlere artık bu millete zulüm edemeyeceklerini göstermek onlara hesap sormak gibi bir görevimiz ve sorumluluğumuz var. Merhametimizi olabildiğince genişleteceğiz. Mert olacağız. Milletle beraber zalimlere bu millete tuzak kuranlara karşı, Pensilvanya'ya karşı mert ve dik duracağız. Bu milletin hak ve hukukunu inşallah hiç kimseye yedirmedik yedirmeyeceğiz. Milletin imkanlarını sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ekonomide çok daha iyi noktalara getirerek milletimizin imkanlarını milletimize zenginlik olarak döndüreceğiz."

Daha sonra Müezzinoğlu ve milletvekili adayları, seçim irtibat bürosunu hizmete açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber