Kazada hayatını kaybeden öğretmen toprağa verildi

Kazada yaşamını yitiren Esra Özşenel Çakır'ın cenazesi, Denizli'de toprağa verlidi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2015 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada hayatını kaybeden öğretmen toprağa verildi

Burdur'un Yeşilova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Esra Özşenel Çakır'ın cenazesi, Denizli'de toprağa verildi.

Evli ve bir çocuk annesi Çakır'ın cenazesi, Yeşilova Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak Denizli Ulu Camiye getirildi.

Cenaze, kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta defnedildi.

Cenaze törenine Çakır'ın eşi Hava Astsubay Ali Çakır, 8 yaşındaki oğlu Efe Çakır, yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Öte yandan kazada ölen iki öğretmenin görev yaptığı Dereköy İlkokulu'nda, eğitime bir gün ara verildi.

Dedeler mevkisindeki kazayı fark eden servis şoförü İlhan Sevinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda önce fren yapan otomobilin lastik izlerini gördüğünü, daha sonra uçurumun kenarına gelerek bölgeyi kontrol ettiğini anlattı.

Uçurumda arabayı görünce hemen aşağı indiğini ve öğretmenlerin cansız bedenleriyle karşılaştığını belirten Sevinç, "Olay yerine vardığımda iki öğretmenin de nabzı atmıyordu. Zaten kaza tahminlerimize göre 09.00-09.30 sıralarında olmuş. Biz olay yerine geldiğimizde saat 12.30'du" diye konuştu.

Dereköy'de yaşayan Alpay İpek ise bölgede daha öncede kazaların yaşandığını söyledi. Alpay, yol kenarına bariyer yapılmaması durumunda benzer kazaların yaşanabileceğini kaydetti.

Dedeler mevkisinde yolda fren izleri gören, ardından bir aracın yaklaşık 60 metrelik uçuruma yuvarlandığını fark eden vatandaşlar, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber vermiş, araçta Dereköy İlkokulu Müdürü Esra Özşenel Çakır (37) ile sözleşmeli öğretmen Neriman Tekin'in (26) hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber