Kazada yaralanan öğrencilerin kimlikleri belli oldu

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonrası yaralanan 59 öğrencinin kimlikleri belli oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2015 20:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada yaralanan öğrencilerin kimlikleri belli oldu

Kazada yaralanan otobüs şoförü Bünyamin S. ile birlikte aralarında 2 otobüs personelinin de yaralandığı öğrencilerin isimleri şöyle:

"Furkan P., Ezgi M., Melike G., Emre K., Tuğçe ve Kürşat K., Emine ve Gülnihal G., Ahmet İ., Fatih A., Burcu B., Burak İ., Zekiye A., İlknur Ç., Ezel E., Çağrı Ş., Elif T., Kübra Ö., Mislina K., Kevser K., Fulya A., Cemal A., Öznur Ü., Sevilay T., Özge M., Büşra K., Ömer Faruk G., Barış D., Vahdet K., Emine K., Özge O., Serkan S., Özge A., Nazmiye Ç., Fatma K., Filiz B., Özge G., Tuğba D., Serap K., Zeynep U., Sena B., Hüda T., Leyla Büşra B., Yasemin D., Yakup S., Ferhat B., Nasuh A., Tuğçe M., Muhammet Ali S., Sabri E., Ferhat K., Furkan E., Burhan B., Ergin G., Sezgin A., Tuğba ve Mehmet P."

Öte yandan Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra kalbi duran ve kalp masajıyla tekrar hayata döndürülen öğrencilerden Ezgi M. ile yaralı olan Tuğba P. ve Burhan B.'ın Kayseri'ye, şoför Bünyamin S. ile 18 yaralının Sivas'taki hastanelere sevk edildiği kaydedildi. Öğrencilerden Duygu T.'ın ise Sivas'tan geçerken indiği öğrenildi.

Kazada yaralanan bazı öğrencilerin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber