Öğretmenin lise öğrencisini darbettiği iddiası

Merkez Nilüfer ilçesinde, bir okulda öğretmenlik yapan annesinden harçlık istemeye giden lise öğrencisinin, beden eğitimi öğretmeni tarafından darbedildiği öne sürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2015 09:59, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Öğretmenin lise öğrencisini darbettiği iddiası

Bursa'da bir lise öğrencisinin, annesinin görev yaptığı okulda beden eğitimi öğretmeni tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi M.F. (16), merkez Nilüfer ilçesindeki Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan annesinden harçlık istemek amacıyla gitti.

Beden eğitimi öğretmeni M.S'nin, M.F'yi okulun 3'üncü katında görünce onun bu binaya girmemesi gerektiğini söylediği, darbederek bahçeye kadar çıkardığı öne sürüldü.

Ailesiyle hastaneye giden M.F'ye darp raporu verildi. Baba İ.F, bu raporla Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, savcılık ve emniyete giderek şikayette bulundu. Söz konusu olayın, bu kurumlar tarafından araştırıldığı öğrenildi.

Baba İ.F, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hadisenin okuldaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini söyledi.

Olayın teneffüste yaşandığını belirten İ.F, şöyle konuştu:

"Beden eğitim öğretmeni, oğlumu yaka paça yakalayıp darbediyor, 'Senin annen, babam kim?' diye hakaretlerde bulunuyor. Oğlumun, 'Annem burada öğretmen. Harçlık almaya geldim. Hemen gideceğim, servisim kalkacak' demesini dahi dinlemeden darbediyor. Üçüncü kattan sırtına ve kafasına vura vura aşağıya indiriyor. Maalesef 8-10 öğrenciyi daha darbetmiş, kiminin parmağını, kiminin kafasını kırmış, kimine de hakaret etmiş. Kimse de pek bir şey söyleyememiş. Bir veli olarak bu duyarlılığı gösteriyorum. İnsanları dövmenin, darbetmenin, şiddet uygulamanın eğitim yuvasında olmasını bir eğitimci olarak içime sindiremiyorum. Eğitimde ülkenin ayağa kalktığı bir dönemde bu tür hadiselerin yaşanmasını içime sindiremiyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber