TZOB Genel Kurulu yarın başlayacak

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin (TZOB) 26. Olağan Genel Kurulu yarın başlayacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2015 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TZOB Genel Kurulu yarın başlayacak

TZOB'dan yapılan yazılı açıklamada, birliğin yarın Büyük Anadolu Oteli'nde başlayacak 26. Olağan Genel Kurulu'nun pazar günü sona ereceği belirtildi.

Genel kurulun açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımının beklendiği ifade edilen açıklamaya göre, açılışa, bazı bakan ve bakan yardımcıları, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, meslek kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin başkanları, bürokratlar ve ziraat odası başkanları katılım gösterecek.

Cumartesi günü genel kurulun çalışmalarında Başbakan Ahmet Davutoğlu da yer alacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bazı bakan ve bakan yardımcıları ile milletvekilleri de genel kurula katılacak.

Pazar günü ise 81 ilden gelen delegelerin oy kullanacağı seçimlerde, 10 kişiden oluşan Yönetim Kurulu belirlenecek. 12 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tek genel başkan adayı olarak seçime girecek.

26. Genel Kurulda, 2011-2014 dönemi faaliyet raporları oylanacak ve "Zirai İktisadi Rapor"u açıklanacak. Ziraat Odası başkanlığında 15 yıl ve üzerinde hizmeti olan 80 oda başkanına plaket verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber