Hastane otoparkında doktora saldırı

BURSA'nın Karacabey İlçesi Devlet Hastanesi Kulak, Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Ceyhan, otopark yüzünden tartıştığı, tedaviye gelen İsmail Y.'nin saldırısında yaralandı. Çenesinden yaralanan doktor çalıştığı hastanede tedavi altına alınırken, gözaltına alınan saldırgan 27 yaşındaki İsmail Y. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Mayıs 2015 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane otoparkında doktora saldırı

Olay, dün Karacabey Devlet Hastanesi bahçesindeki otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, aracını park etmek isteyen Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Ceyhan ile muayene olmaya gelen İsmail Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otomobilinden demir şiş alarak Doktor Ceyhan'a saldıran İsmail Y, daha sonra olay yerinden kaçtı.

Çenesine aldığına darbelerle yaralanan Dr. Aydın Ceyhan, Karacabey Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Daha sonra polis tarafından yakalanan İsmail Y. ifadesi alındıktan sonra savcılık kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SENDİKADAN TEPKİ

Olayın ardından hastane önünde basın açıklaması yapan Memur Sen ve Sağlık Sen İlçe Başkanı Fatih Alpaslan, saldırıyı kınadı. Bu tür saldırıların sağlık hizmetlerinin kalitesini ve doktorların çalışma huzurunu olumsuz etkilediğini söyleyen Alparslan, "Kaybeden Karacabey ve hastanemiz olmaktadır. Daha önce de yaşanan bu tür saldırılar değerli doktorlarımızın çalışma azmini olumsuz etkilemiştir. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Aydın FİDAN/KARACABEY (Bursa)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber