Karşıt görüşlü öğrenciler kavga etti: 5 yaralı

Denizli'nin Bekilli ilçesinde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2015 09:31, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Karşıt görüşlü öğrenciler kavga etti: 5 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Bekilli ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir kahvehanede meydana geldi. Burada karşılaşan ülkücü ve HDP'li oldukları öğrenilen iki grup, sözlü sataşmaların ardından birbirine girdi. Çıkan kavgada Behudar Sever, Fahrettin Ahmet Timuçin Emre Kanat, Mustafa Saçlı ve Menderes Albayrak çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşlar kavga edenleri ayırmaya çalışırken, bu sırada polisin de havaya ateş açtığı iddia edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından Bekilli'ye çok sayıda Çevik Kuvvet ile Terörle Mücadele Şubesi ekibi sevk edildi. Kavgaya karıştığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

MHP'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Olayı duyar duymaz ilçeye giden MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk ile Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Hüseyin Ülgen kavgayla ilgili bilgi aldı. Daha sonra açıklama yapan MHP Denizli İl Başkanı Öztürk, "Burada daha önce de olaylar oldu. Bekilli halkımızın, vatandaşın huzurunu bozmaya yönelik, seçim öncesi partimizi tahrik etmeye yönelik olaylar devam ediyor. Biz Salı günü seçim büromuzu açtık. Bundan rahatsız olan diğer partililer gençleri tahrik edip üzerime salıyor. Yarın da HDP'nin Denizli'de mitingi var. Bekilli'de sürekli tahrik altındayız. MHP olarak huzurun bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Arkadaşlarımızın sağduyulu olmasını istiyorum. Bizde bir sıkıntı yok ama seçim öncesi sürekli partililerimizi tahrik ediyorlar. Emniyet Müdürlüğü'nün olaylara dur demesi lazım. Silahlı çatışma ya da ölümlü olayda mı gözaltı olayı olacak illa" dedi.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, olaylarla ilgili polisin daha etkili görev yapmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber