Belediye başkanı hakkında tutuklama kararı

Haber Giriş : 16 Ağustos 2006 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Arslanbey Beldesi Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce Arslanbey Beldesi'nde meydana gelen olayda Reşat Eryılmaz (35) isimli şahıs Arslanbey Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz'ın evinin önünde ölü olarak bulundu. Tabancayla başından vurulmuş olarak bulunan Reşat Eryılmaz'ın öldürülmesiyle ilgili olarak Emin Karaoğlu, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, jandarmaya teslim oldu.

Bunun üzerine ölen Reşat Eryılmaz'ın yakınları ise cinayeti Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz'ın işlediğini iddia etti. Bu iddia üzerine savcılık Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz'ın ifadesini almak istedi. Ancak Başkan Yılmaz 3 gün boyunca ifade vermeye gitmedi. Cumhuriyet savcılığı, bir türlü ifade vermeye gelmeyen Başkan Fahrettin Yılmaz için gıyabi tutuklama kararı çıkarttı.

Öte yandan Eryılmaz'ın öldürüldüğü silahta yapılan incelemede ise silahın üzerinde Emin Karaoğlu'nun parmak izine, şarjörde ise Başkan Fahrettin Yılmaz'ın parmak izine rastlanıldığı öğrenildi. Jandarma ekipleri Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber