EKPSS, SHÇEK ve şehit yakını atama sonuçları

8 bin 920 dezavantajlının kamuya yerleştirme sonuçları açıklandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mayıs 2015 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
EKPSS, SHÇEK ve şehit yakını atama sonuçları

Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU'nun teşrifleriyle;

Engelli vatandaşlarımızın, sosyal hizmet kanununa göre yetiştirilen gençlerimizin ve şehit ve gazilerimizin yakınlarının atama ve kura töreni yapıdı..

8.920 kişinin atamalarının yapılacağı program, 20 Mayıs 2015 Çarşamba Günü Saat 10.00'da ATO Congresium'da gerçekleştirildi..

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınları ile vazife malulleri ve yakınlarına tanınan istihdam hakkı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca hak sahibi olduğu belirlenerek Başkanlığımıza bildirilen personelin atama sonuçları tıklayınız.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu hükümleri uyarınca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sosyal hizmet modellerinden yararlanan atama sonuçları tıklayınız.

2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme: EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması


EKPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

EKPSS Kura sonuçları için tıklayınız.


2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2014 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme işlemi sonuçları, bugün saat 14.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Yerleştirilen adaylar, atamaya ilişkin ayrıntılı bilgiyi yerleştikleri kurumdan edinmelidir.

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ön lisans)

EKPSS-2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ortaöğretim)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber