Necdet Özel tatbikatta yok

DONANMA Komutanı Koramiral Veysel Kösele'nin sevk ve idaresinde Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen "Denizkurdu 2015" tatbikatının en önemli bölümü olan ve bugün yapılacak "Seçkin Gözlemci Günü"ne Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in katılmayacağı öğrenildi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Mayıs 2015 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Necdet Özel tatbikatta yok

Uğur ERGAN

Prostat ameliyatı olduğu için 8 Mayıs'tan beri raporlu olan Orgeneral Özel'in tatbikata katılmasına doktorların izin vermediği belirtildi. Doktorlar kısa süre önce kontrolden geçen Orgeneral Özel'in tam gün boyunca yorucu geçecek tatbikata katılmasını sağlığı açısından uygun bulmadı.

Orgeneral Özel'in doktorlar izin vermediği için daha önce katılacağını bildirdiği NATO toplantısına da gitmediği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılmasının beklendiği Denizkurdu 2015 tatbikatının "Seçkin Gözlemci Günü"nde, Özel'e vekalet eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar aynı zamanda Genelkurmay Başkanı'nı da temsil edecek. 14 Mayıs'ta başlayan tatbikat 28 Mayıs'ta sona erecek. Özel'in normalde önümüzdeki pazartesi günü görevinin başına dönmesi planlanıyordu. Ancak Özel'in işbaşı yapıp yapmayacağının da hafta sonundaki muayenesinden sonra belli olması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber