Bozdağ: Atatürk'ün yolundan gidiyoruz

Kırşehir'de şehirler arası otobüs terminali açılışına katılan Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, "Hala 1933'de yapılanlarla övünüyorlar ve onun marşını söylüyorlar. Onlar marş söylesin biz Atatürk'ün yolundan giderek Türkiye'yi demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2015 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozdağ: Atatürk'ün yolundan gidiyoruz

Bekir Bozdağ, AK Parti iktidarının Türkiye'deki çalışmalarını anlattı. Bozdağ, "Atatürk hepimizin Atatürk'ü, Onlar Atatürk'ün yolundan hiç gitmediler. Demir yolu ağları ile övünürler, on yılda demir ağları ile ördük Türkiye'yi derler. Atatürk, hepimizin Atatürk'ü. Fakat Atatürk'ün yolundan hiç gitmediler. Onun yaptığı eserlerin üzerine yeni eserleri koymayı beceremediler. Şimdi bakın yıl 2015, hala 1933'de yapılanlarla övünüp onun marşını söylüyorlar. Onlar marş söylesin biz Atatürk'ün yolundan gidiyor, Türkiye'yi bir baştan bir başa demir ağlarla yeniden birbirine bağlıyoruz. İşte Atatürkçülük bu, onlar marş söyler biz Atatürk gibi ray yaparız. Demir yolu yaparız. Aramızdaki fark bu, 'Onlar söyler AK Parti yapar' Allah'ın izni ile öyle oldu öyle de yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Ülkenin bazı bölgelerinde deprem olduğunu, Devlet Bahçeli'nin ise o dönem Başbakan Yardımcısı olduğunu anlatan Bozdağ, şimdi dünyanın diğer ucundaki deprem bölgelerine ilk Türk uçaklarının gittiğini anlattı. Bozdağ, "Ülkemizin bazı bölgelerinde deprem oldu. Bunlar mecal bulup depremde imdat diyen vatandaşımızın imdadına koşamadılar. Ankara'dan Kocaeli'ye Sakarya'ya intikal edemediler. Şimdi bakın Türkiye dünyanın öbür ucuna gidiyor. Deprem oluyor Japonya'da Türkiye'den giden ilk uçak Türk uçağı" diye konuştu.

"HDP'Yİ ŞİRİN GÖSTERMEK İSTİYORLAR"

Bazı yayın organlarının HDP'yi şirin göstermeye çalıştığını söyleyen eski Bakan Bozdağ, "PKK terör örgütü HDP'yi sevecen ve şirin göstererek oy verilebilir göstermek için uğraştı, tehdit ederek korkutarak yapmaya çalıştığı gibi öte yandan ulusalcı çevreler HDP'yi şirin göstermek için medyası ve bütün güçleri ile çalışıyor. Pensilvanya'nın bedduacısı ve onun paralelinde hareket eden çevreler ha keza onlar da 'İbadet aşkı' ile Allah rızası ümidi ile aynı niyetle büyük bir gayret içerisinde çalışıyorlar. HDP'yi oy verilebilir bir parti gösterme gayreti içerisindeler, Başbakanımız açıklama yaptı. 'HDP'nin seçim yerlerine saldırılarında yakalananın DHKP-C ile irtibatlı olduğundan dolayı geçmişte göz altına alındığını söyledi.' Ama DHKP-C bir açıklama yaptı. Bu ülkenin medyası terör örgütünün açıklamasına itibar ediyor, Türkiye'nin Başbakanı'nın açıklamasına itibar etmiyorlar. Allah aşkına teröristlerin açıklamaları ne zamandan beri Başbakanın açıklamalarından bu ülkenin meşru medyası tarafından daha itibar edilir görüldü" diye ifade etti.

"KUKLA HÜKÜMETLER İSTİYORLAR"

İstikrarsız bir Türkiye için kukla hükümetlerin istendiğini anlatan Bozdağ, "Yönetilemez önünü göremez bir ülke istiyorlar. Şimdi beceremediler. 17-25 Aralık olmadı. Gezi olmadı. Kobani olmadı. 30 Mart 2014 olmadı. 10 Ağustos 2014 olmadı. Şimdi herkes bir araya geldi. Bu seçimde bunu yapmak istiyorlar. Nasıl yapacaklar, HDP barajı geçerse en fazla vekil AK Parti'den gider, dolayısı ile AK Parti 330'un altına düşer veya 276'nın altına düşerse bizim için 'Kaymaklı kadayıf' olur diyorlar. Siz hangi hesabı yaparsanız yapın, hesabın büyüğünü Rabbim yapar. Onun hesabının üzerinde de hesap tanımayız biz" dedi. Bozdağ, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin her yerini üniversitelerle donatarak ihanet mi etmiştir. IMF'ye borcu ödeyip IMF'yi Türkiye'den gönderip sıkışırsan borç veririm diye mi ihanet etmiştir. Şehir hastaneleri ile Türkiye'yi donatarak ihanet mi etti. Kırşehir'in 2 olan ambulans sayısını 20'ye çıkararak ihanet mi etti. Birilerinin şunu söylemesi lazım ben hasımım ama bu ülkeye şu kötülüğü yaptı diye ifade etmesi lazım. Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye kötülüğü yok. Bu ülkeye kötülük yapmak isteyenlerin mecalini bırakmadığı için bu ülkeye ve Tayyip Erdoğan'a düşmanlar bunlar" dedi ve şehirler arası otobüs terminalinin açılışını gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber