Bu öğretim üyesinin düğününe gidilir!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2006 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZETE GİBİ DÜĞÜN DAVETİYESİ

Samsun'da, yerel Takip Gazetesi'nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Neval Şimşek, bastırdıkları düğün davetiyesiyle bütün davetlileri şaşırttı.

Samsun'da 4 yıl önce tanışıp 2 yıl önce yerel Hedef Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünde 500 kişilik davetli topluluğu önünde diz çöküp Neval Şimşek'e evlilik teklif eden Mehmet Yazıcı, son olarak da bastırdığı davetiyeyle farklılığını ortaya koydu.

Gazetesinin adının yer aldığı davetiyede Neval Şimşek ile 4 yıldır yaşadığı bütün anılarını haber yapan Mehmet Yazıcı, davetiyenin manşetine de "Bu düğüne gidilir" başlığını çekti. Davetiyede, televizyon ve gazetelerde de yayınlanan "Sürpriz evlilik teklifi"ni de haber yapan Mehmet Yazıcı, müstakbel eşiyle birlikte bir farklılığın altına daha imza atmanın ayrıcalığını yaşadığını söyledi.

Davetiyeyi görenlerin şaşkınlığını gizleyemediğini kaydeden Yazıcı, davetiyedeki köşe yazısı ve esprilerle de davetlileri şimdiden güldürdü.

Fatma-Halil İhsan Şimşek çiftinin kızları Neval Şimşek ile merhum Emine-Hakkı Yazıcı çiftinin oğlu Mehmet Yazıcı'nın nikahı 23 Ağustos Çarşamba günü 19.30'da Anakent Sosyal Tesisleri, Göl ortası 1. İskele Platformu'nda kıyılacak. Daha sonra 27 Ağustos'ta Denizli Polisevi'nde düğün yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber