Polislerin önünde koca dehşetine 2 yıl 8 ay hapis

Sığınmaevinde kalırken 3 polis korumayla birlikte eşyalarını almak için evine giden Hatice K. (24), kocası Adem K. (32) tarafından 7 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan Adem K.'nın cezası 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimleriyle 2 yıl 8 ay 15 güne düşürüldü ve tahliye edildi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 25 Mayıs 2015 10:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Polislerin önünde koca dehşetine 2 yıl 8 ay hapis

Neşet KARADAĞc

Adana'nın PTT Mahallesi'nde oturan özel güvenlik görevlisi Adem K. ve Hatice K., 6 yıl önce evlendi. Adem K., iddiaya göre, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşine şiddet uygulamaya başladı. Şiddet üzerine Hatice K., sığınmaevine yerleşti. Hatice K., 4 Haziran 2014'te polis merkezine giderek, evindeki özel eşyalarını almak istediğini söyledi. Biri kadın 3 polis memuru eşliğinde evine giden Hatice K. eşyalarını toplarken, kapıda bekleyen polislere rağmen içeri giren Adem K., bıçakla eşini 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kadının çığlıkları üzerine eve giren polis Adem K.'yı etkisiz hale getirdi.

'BENİ ALDATIYORDU'

Tutuklanan ve hakkında Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Adem K., mahkemedeki savunmasında eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Adem K., "Telefonda başka erkeklerle görüşüyordu. Tartışmamız oldu, ama darp etmedim. Polisler eşimin eşya almaya geleceğini söyleyince eve gittim. Kapıyı açtım eşim eve girdi. Ben de çocuklar annelerini görsün diye içeri girdim. Polisler herhangi bir şey demedi. Eşim eşyalarını topluyordu, 'Nerede kalıyorsun, giyimin kuşamın değişmiş üzerindekileri birisi mi aldı? Eve dön' dedim. Aramızda tartışma oldu. 'Şerefsiz, d..., başkasıyla ilişkim olduğunu bile bile nasıl beni geri istiyorsun?' deyince kendimi kaybettim. Ne şekilde eşime vurduğumu, neresine vurduğumu hatırlamıyorum. İsteseydim bıçağı direkt kalbine sokar öldürürdüm, pişmanım" dedi.

'EŞİMİN AŞIRI KISKANÇLIĞI VARDI'

Hatice K. da, eşinin iddialarını yalanladı. Telefonla başka erkeklerle görüşmediğini belirten Hatice K., "Eşimi aldatmadım, ancak sürekli aramızda kavga oluyordu. Eşimin aşırı kıskançlığı vardı. Kıskançlığına dayanamayıp evi terk ettim. Sığınmaevine yerleştim. Eşyalarımı almaya gittiğimde pişman olduğunu söyleyip barışmak istedi. Ben de artık bu işin geri dönüşü olmadığını söyledim. Boynumdaki kolyeyi göstererek, 'Dostun mu aldı?' diye sordu. Ben de 'Dostum yok' dedim. Arkam eşime dönüktü. Bu sırada omzumda bir yanma hissettim. Yüzümü eşime döndüm. 'Bunu sen istedin' diyerek beni bıçaklamaya devam etti" diye konuştu.

CEZA 2 YIL 8 AYA İNDİ

Mahkeme heyeti, Adem K.'yı önce ağırlaştırılmış müebbet hapse mahküm etti. Ancak 'haksız tahrik' ve duruşmadaki iyi hali nedeniyle yapılan indirimle cezası 2 yıl 8 ay 15 güne indirilip tahliye edildi. Öte yandan 3 polis memuru hakkında açılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber