'Türkiye'nin büyümesinden korkuyorlar'

AK Parti Genel Sekreteri İpek: - "Bakıyorsunuz Amerika'daki bir haber kanalı Türkiye'ye saldırıyor. Türkiye'nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar. Biz bu saldırıları 7 Haziran'daki seçimlerde güçlü bir şekilde bertaraf etmek zorundayız. Biz artık tökezleyemeyiz. Biz büyümeye devam ediyoruz. Çünkü bize umut bağlayan milletler var"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2015 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Türkiye'nin büyümesinden korkuyorlar'

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Bakıyorsunuz Amerika'daki bir haber kanalı Türkiye'ye saldırıyor. Türkiye'nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar. Biz bu saldırıları 7 Haziran'daki seçimlerde güçlü bir şekilde bertaraf etmek zorundayız. Biz artık tökezleyemeyiz. Biz büyümeye devam ediyoruz. Çünkü bize umut bağlayan milletler var" dedi.

İpek, partisince merkeze bağlı Sultanhanı beldesinde düzenlenen mitingde, Türkiye'nin güçlenmemesi için geçmiş yıllarda ihtilallerin ve müdahalelerin yapıldığını söyledi.

Ülke kaynaklarını millete hizmet olarak sunduğu için AK Parti'ye yönelik de birçok engeller çıkarıldığını ifade eden İpek, "Genel başkanımıza yasak getirmeye çalıştılar, parti kapatmaya çalıştılar ve oyunlar oynadılar ama bu oyunları milletimiz sandıkta bozdu" diye konuştu.

Eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin karşılaştırıldığında her şeyin gün yüzüne çok rahat çıktığını vurgulayan İpek, şunları belirtti:

"Biz eski Türkiye ile yeni Türkiye sözünü 'laf olsun' diye söylemedik. Eski Türkiye, milletin seçtiklerinin söz sahibi olmadığı, ülke kaynaklarının millete harcanmadığı, dış politikada başka devletlerin uydusu haline geldiği, geleceğini tam planlayamayan bir ülkeydi ama yeni Türkiye sandıkta çıkan iradenin hakim olduğu, son sözü milletin verdiği, kayıt dışı siyasetin son verildiği ve en önemlisi bütçenin, ülke kaynaklarının millete harcandığı bir dönemdir."

"Türkiye'nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar"

AK Parti dışında iktidar olmayı hedefleyen başka bir partinin olmadığını dile getiren İpek, AK Parti olarak 12 yıldır millete hizmet ettiklerini, bu seçimde milletin karşısına güvenle çıkacaklarını aktardı.

Eskiden Türkiye'den çekinen hiçbir ülke olmadığını söyleyen İpek, şöyle konuştu:

"Türkiye'den korkmuyorlardı. 'Türkiye iyi yönetilemeyen' bir ülke diyorlardı ama Türkiye büyüyüp de kişi başına düşen gelirini 10 bin 500 dolarlara ulaştırdığında, 'Eski Türkler geliyor, Kafkaslar'da ve Orta Asya'da söz sahibi olamayacağız. Bunlar çok büyüyor' diyerek saldırıya geçtiler. Nerede? Gezi olaylarında. Arkasından yargı darbesi. Bütün hedefleri milletin iktidarını yavaşlatmak ama geçtiğimiz seçimlerde iyi bir ders aldılar. Şimdi bütün güçlerini birleştirdiler. Bakıyorsunuz Amerika'daki bir haber kanalı Türkiye'ye saldırıyor. Türkiye'nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar. Biz bu saldırıları 7 Haziran'daki seçimlerde güçlü bir şekilde bertaraf etmek zorundayız. Biz artık tökezleyemeyiz. Biz büyümeye devam ediyoruz. Çünkü bize umut bağlayan milletler var. 7 Haziran seçimi bizim ve bize umut bağlayanların en önemli seçimi olacaktır. 13 yıllık iktidar dönemimizde birçok seçimi hep birlikte Allah'ın yardımı ile başardık ama şimdi en önemli seçimi yaşıyoruz. Bu seçimde bütün güçlerini kullanacaklar. Bütün saldırılarını yapacaklar. Parlamentodaki üçte iki çoğunluğumuzu koruduğumuzda biz bütün dünyaya ve Türkiye'deki herkese, 'Türkiye yoluna devam ediyor, Türkiye büyümeye devam ediyor' diyeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber