N. Genç: 50 cana kast edenler baş tacı ediliyor

Gazeteci yazar Nihat Genç, Cumhuriyet Gazetesinin ve Aydın Doğan grubunun HDP'yi baş tacı etmesine isyan etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mayıs 2015 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
N. Genç: 50 cana kast edenler baş tacı ediliyor

Gazeteci yazar Nihat Genç, Cumhuriyet Gazetesinin ve Aydın Doğan grubunun HDP'yi baş tacı etmesine isyan etti

Cumhuriyetçi fikirleri ile bilinen gazeteci Nihat Genç, Odatv'de yayınlanan yazısında, "ama şimdi bir gecede elli kişinin ölümüne sebep olanları, kahraman özgürlük şövalyeleri diye aralıksız on yıllardır güle oynaya ellerini sallaya sallaya baş tacı ediyorlar!"

Genç yazısında, HDP'nin, Aydın Doğan grubunda baştacı edilmesine de "Boşuna uğraşma CHP, boşuna uğraşma Aydın Doğan, boşuna uğraşma Cumhuriyet Gazetesi..." dedi.

İşte Nihat Genç'in yazısının ilgili bölümü

Bizlerin ömrü hayatlarında bir kez bile elimizde bir silahlı fotoğrafımız olsaydı bir kez olsun azmettirici bir lafımız olsaydı herhalde çoktan medya manşetlerinde asılmıştık, ama şimdi bir gecede elli kişinin ölümüne sebep olanları, kahraman özgürlük şövalyeleri diye aralıksız on yıllardır güle oynaya ellerini sallaya sallaya baş tacı ediyorlar!

Cumhuriyet, tamamlanmamış devrim'dir, tamamlayacak olan gençlerdir, CNN Türk yayınlarını izleyen doğal olarak belleksiz gençler ve şüphesiz masum ve lekesiz gençler dahi katillerin önünde el pençe divan durur hale geldiler.

Ey her gün sinirleri harap olan kardeşlerim!

Endişelenmeyin, bu fillerden biri cemaat değil miydi, içinde yüzbinlerce casus fare yuva yapmıştı, ne oldular? CHP iktidara gelsin de bizi kurtarsın diye CHP'ye çalışıyorlar!

....

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber