Vekile 10 TL'ye komple hizmet

TBMM Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devraldığı ASKİ sosyal tesislerinde milletvekillerine 10 TL giriş ücretiyle sauna, havuz ve fitness hizmeti verecek.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Mayıs 2015 07:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vekile 10 TL'ye komple hizmet

ÖNDER YILMAZ

10 TL'nin Maliye'nin belirlediği en alt limit olduğu öğrenilirken, fiyatın değişebileceği bildirildi.

Sauna ve havuz, hafta boyunca kadın ve erkek vekiller için ayrı ayrı günler ve saatlerde açık olacak. Personel ile vekillerin yerleri de ayrı ayrı olacak. Gelecek ay açılması planlanan sosyal tesisler için TBMM'nin ayda 14 bin TL kira ödeyeceği öğrenildi.

Bu arada 14 eski TBMM başkanına aranan makam odaları bulundu. Milletvekillerinin yeni ofislerinin bulunduğu zemin katta bir koridor milletvekillerine ayrıldı. çiçek ve Arınç'ın odaları hazırlanırken, eşyaları taşınmaya başlandı. Ayrıca gazete ve televizyonlara ayrılan odaları taşıma kararı alındı.

Basın ana binadan çıkıyor

Gazete ve televizyonların temsilciliklerinin odalarının bulunduğu yer Halkla ilişkiler Binası'na taşınacak. Gazete ve televizyonların temsilcilerinin ana binadan bir daha aynı yeri geri alamayacakları ve giriş yasağı uygulanabileceği gerekçesiyle çıkmak istemedikleri öğrenilirken, Parlamento Muhabirleri Derneği'nin konuya ilişkin endişelerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e ilettikleri kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber