Tekin: İl içi yer değiştirme sonuçları açıklanmaya başlandı

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, İl içi yer değiştirme değerlendirmesi bitti; iller kontrollerini yapıp sonuçları açıklamaya başladılar dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Mayıs 2015 15:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Tekin: İl içi yer değiştirme sonuçları açıklanmaya başlandı

Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Dün İzmir'de 1173 okul müdürü ile bir araya geldik ve yıl sonu değerlendirme toplantımızı yaptık. Bu verimli toplantıya katkı sağlayan okul müdürlerimiz başta olmak üzere toplantıyı organize eden ve Katılan insan kaynakları genel Müdürümüz Hamza Aydoğdu'ya temel eğitim genel Müdürümüz funda kocabıyık'a ve İzmir il Müdürümüz Vefa Bardakçı'ya teşekkür ederim.

Yıl sonu değerlendirme toplantılarımız devam edecek, insallah bütün illerimizde bu Toplantıları yapıp bütün yaz aylarını sorunlarımızın Çözümü için çalışarak geçireceğiz

Değerli arkadaşlar 3 yıl konusunda daha önce de açıkladık. Sn. Başbakanımızın talimatıyla devlet personel başkanlığı Çalışıyor. Çerçeve Yönetmelikte değişiklik yapılır yapılmaz biz de yönetmeliğimizi Sn. Bakanımıza sunup uygulayacağız inşallah

Bu arada İl içi yer değiştirme değerlendirmesi bitti; iller kontrollerini yapıp sonuçları açıklamaya başladılar...Hayırlı olsun.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber