Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Haziran 2015 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Ardahan çevreleri ve Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;İç Ege ile Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara Eskişehir, Bolu çevreleri, Balıkesir'in güney ve doğu çevreleri ve Konya'nın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güney Doğu Anadolu'da güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların;İç Ege ile Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara, Eskişehir, Bolu çevreleri, Balıkesir'in güney ve doğu çevreleri ve Konya'nın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yerel dolu, ani sel, lokal su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber