Hastane yöneticisine darp iddiası

AFYONKARAHİSAR Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcısı Mustafa Boya'nın hastanede çalışan 1 kişinin yakını tarafından darp edildiği iddiasıyla basın açıklaması yapan Sağlık- Sen, olayı kınadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2015 23:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane yöneticisine darp iddiası

Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Boya, iddiaya göre, geçen pazartesi aynı hastanede görevli bir çalışanın yakını tarafından koridorda dövüldü. Yüzünde şişlikler oluşan ve ayakta tedavi edildikten sonra 3 gün iş göremez raporu alan Mustafa Boya'nın, kendisini darp eden kişiden şikayetçi olmadığı belirtildi. Hastane önünde basın açıklaması yapan Sağlık- Sen Şubesi olayı kınadı. Şube Başkanı Abdülkadir Hız, şöyle konuştu:

"Gecesini gündüzünü özverili bir şekilde insanların sağlıklarına kavuşmasına adayan sağlık çalışanlarımız, hizmet ettikleri kurumların hizmet kalitesini artırma yönünde yaptıkları çalışmaların karşılığını şiddet ve darp olarak almaktadır. Çalışanlarımıza layık görülen bu muamele asla kabul edilemez."

Hekim ve sağlık çalışanına yönelik şiddetin tehlikeli boyutlara ulaştığını kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber