Öğretmenler yer değiştirme iptal yazılarını bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 20 Haziran 2015 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenler yer değiştirme iptal yazılarını bekliyor

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü geçen yıl il içi yer değiştirmeleri iptal ettirme yazısı yayınlamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 11/06/2014 tarihli ve 2389752 sayılı yazısı ile; 2014 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme döneminde ataması yapılan öğretmenler yerlerine atama yapılmamış olması ve görevden ayrılmamaları kaydıyla atamalarını iptal ettirebileceklerini tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerine bildirmişti.

İşte o haberimiz;

İl içi yer değiştirmeleri iptal ettirme yazısı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü geçen yıl il dışı yer değiştirmeleri iptal ettirme yazısı yayınlamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 01/07/2014 tarihli ve 2744041 sayılı yazısı ile; iller arası isteğe bağlı ataması yapılan öğretmenlerden görev yerlerinden ayrılmamış olanlar, istemeleri halinde 02-08 Temmuz tarihleri arasında atamalarının iptali için il milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunacaklar ve iptal dilekçeleri ise en geç 10 Temmuz tarihinde Bakanlığımıza gönderilecektir.

İşte o haberimiz;

İller arası yer değiştirmeleri iptal ettirme yazısı

Bu bağlamda öğretmenlerimize tavsiyemiz il içi yada il dışı ataması yapılan öğretmenlerin ilişiğini kesmeyip bakanlıktan yapılacak olan açıklamayı beklemesi gerekmekte Bakanlığında yukarıdaki yazıları tek bir yazıda yine tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerine bildirmesi gerekmektedir.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber