5 günlük haritalı hava tahmini

Sıcaklıklar Batı bölgelerde artacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Haziran 2015 09:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Trakya, Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz ve Akdeniz'in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Sivas, Kayseri, Niğde, Konya, Çankırı, Ordu, Malatya, Erzincan, Kars, Ardahan çevreleri ile Ankara, Antalya ve Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) öğle saatlerinden sonra Trabzon ve Rize çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde artacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında geçeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Kuzey iç ve batı kesimlerde kuzey, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Pazar) öğle saatlerinden sonra Trabzon ve Rize çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su bakını vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber