Üniversite öğrencisinin sır intiharı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2006 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maltepe'de kız arkadaşıyla tartıştığı için bunalıma girdiği öne sürülen bir üniversite öğrencisi, emekli polis olan babasının silahıyla intihar etti. Üniversite öğrencisinin evdekilere silah sesini duyurmamak için namluyu yastıkla kapattığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay Fındıklı Mahallesi Okul Caddesi Erdem Sokak üzerinde bulunan numara 36'da saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümü 2. öğrencisi Ender Beygirci (21), ailesinin evde olduğu bir sırada emekli polis babasının saklamış olduğu beylik tabancasını alarak odasına çekildi. Kız arkadaşıyla tartışan ve bunun üzerine bunalıma girdiği öne sürülen üniversite öğrencisi genç, yastıkla namluyu kapatarak intihar etti. Aradan geçen uzun süre sonra oğluna bakmak için odaya giden baba Recep Beygirci, oğlunun koltuk üzerinde uzanmış olarak buldu. İlk önce uyuduğunu düşünen baba, oğlunun uyanması için seslendi. Ancak seslenmelerine karşılık alamayan baba, oğlunun yanına yaklaştığında Ender'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın şokuyla kendisinden geçen baba evde bulunan aile fertleri ve olayı haber alan komşular tarafından sakinleştirildi.

Ender Beygirci'nin kız arkadaşıyla arasında sorunu olduğu, bunun üzerine bunalıma girerek intihar ettiği öne sürüldü. Olay yerine gelen nöbetçi savcı ve polis ekiplerinin yaptıkları inceleme sonrasında Beygirci'nin cesedi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber